Een traditionele traploper maakt je woning helemaal af

Is het hoog tijd om de trappengang in je woning of bedrijf te gaan opknappen? Zorg er dan voor dat je de traptreden en hal van het trappenhuis mooi opknapt, zodat deze er weer jarenlang tegenaan kunnen. Een van de meest efficiënte manieren om je trap te restylen, is door de traptreden met een traditionele traploper te bedekken. Trapbekleding in traditionele stijl heeft als grote voordeel dat je hiermee je trappenhal stijlvol en fraai kunt afwerken. Maar er zijn nog veel meer pluspunten te noemen van het aanbrengen van traplopers op traptreden. In dit artikel lees je wat de een opnieuw beklede trap met traplopers je allemaal oplevert.

Meer comfort in huis

Als je ervoor kiest om een traditionele traploper op de trap te plaatsen, dan verhoog je hiermee direct het comfort in huis. Ten eerste heb je bij het traplopen geen last meer van koude voeten als je 's nachts je bed uit moet om naar het toilet te gaan. De stoffen bekleding zorgt ervoor dat je voeten een stuk warmer blijven. In de tweede plaats loop trapbekleding aanzienlijk comfortabeler, omdat je niet op harde treden loopt. En ten slotte is het gebruik van trappen met traditionele trapbekleding van stof ideaal omdat dit een geluiddempend effect heeft. Trappen die met een goede kwaliteitsstof bekleed zijn, zijn een stuk minder gehorig dan onbeklede traptreden.

Modieuze stijl & fraaie uitstraling

Trappen die van een traditionele traploper zijn voorzien, hebben een luxueuze en modieuze uitstraling. Dit type trappen ziet er stijlvol uit en laat jouw woning er elegant en stijlvol strak uitzien. Daarbij is het prettige aan traditionele trapbekleding gebruiken de tijdloosheid. Stoffen trapbekleding in traditionele stijl kun je altijd gebruiken, want de stof blijft mooi en tijdloos. Traditionele trapbekleding is verder een verstandige keuze, omdat deze qua stijl eigenlijk in elk type woning wel tot zijn recht komt. Of je nu in een oude boerderij woont, in een luxe villa of in een gewoon rijtjeshuis met een Scandinavisch ingericht interieur: kies je voor trapbekleding, dan hoef je niet bang te zijn dat je trap er lelijk uit komt te zien.

Snel gelegd door een professional & veel keuze

Een van de fijne kenmerken van stoffen trapbekleding is het feit dat je deze snel en kundig kunt laten leggen door een professionele stoffeerder. Door deze klus uit te besteden, weet je zeker dat de bekleding naadloos, strak en veilig wordt verlijmd of aan de traptreden vastgenageld wordt. Qua stijl, kleuren en afwerking is er ten slotte volop keuze aan stijlen. Je vindt dus altijd wel geschikte stoffen trapbekleding die bij jouw voorkeur(en) past.


Delen